Festilaovend logo

3 JULI 2021

Volg ös

Festival Info

Tickets

Is mijn oude ticket geldig?

Je oude ticket is gewoon geldig! Ook al staat er een oude datum op van 2021. De naam op het ticket is ook niet van belang, alleen de QR scan code gaan we controleren.

Ik ben mijn ticket kwijt, wat nu?

Ticket kwijt? Volg de stappen op www.eventix.nl/zoek om de kaarten opnieuw opgestuurd te krijgen.

Ik heb extra producten bij mijn ticket gekocht, waar krijg ik deze?

Heb jij extra producten op je ticket, zoals munten of Spek Mit Ei? Laat je ticket bij de speciale kassa scannen om hier je munten, of het speciale entree bewijs voor het Spek Mit Ei evenement, op te halen.

Moet ik mijn ticket uitprinten?

Je hoeft het ticket niet uit te printen, een digitaal op je telefoon laten scannen kan ook.

Locatie & Toegang

Waar is Festilaovend?

Het navigatieadres van de hoofdingang is De Weerd 75 in Roermond.

Minimum leeftijd

Festiloavend is een 18+ evenement.

Is het toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen?

Nee, het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen het terrein op, tenzij het voor medische redenen noodzakelijk is. Neem dan contact met ons op via info@festilaovend.nl

Munten

Hoeveel kost een munt?

Munten zijn €3 per stuk en te koop bij de kassa’s (CASH en PIN) en muntenautomaten (PIN ONLY)
Met de munten kun jij bij de barren & food area je drankjes en versnaperingen kopen.

Ik heb al munten gekocht, waar zijn deze verkrijgbaar?

Indien jij munten hebt gekocht bij aanschaf van je ticket, ga naar de speciale kassa om daar je ticket nogmaals te scannen en je munten te verkrijgen.

Lockers

Zijn er kluisjes aanwezig?

Er zijn digitale kluisjes aanwezig op het terrein. Koop HIER alvast je ticket van je e-locker en krijg een aantal dagen voor het evenement een mailtje met het nummer van jouw locker + de code ervan.

Ik heb al een locker ticket, waar wissel ik deze in?

Voor bezoekers die al een locker hebben gekocht bij de aanschaf van het ticket: deze mensen krijgen voorafgaand aan het evenement een mailtje met jouw locker + code.

Recycle bekersysteem

Lever je plastic beker weer terug in

We werken met een Circular Pet recyclesysteem voor plastic bekers. Waarom? Dit is véél beter voor ons milieu en onze mooie aardbol. Laten we samen zorg dragen voor een betere en schonere toekomst, zodat we nog lang vastelaovend kunnen vieren! Meer informatie, ga naar www.festilaovend.nl/pfand

Vervoer

We raden bezoekers aan om met fiets, voet of openbaar vervoer te komen. Parkeergelegenheid is zeer beperkt en kan voor een opstopping rondom De Weerd zorgen, daar waar mensen bij goed weer ook gebruik willen maken van de recreatieplas.

Kan ik met de fiets komen?

Voor de ingang is een fietsenstalling. Het stallen van je fiets kan tegen 1 van de hekken die we er voor je neergezet hebben. Neem je fiets wel mee na het festival, want anders heb je kans dat we het slot moeten doorknippen bij de afbouw.

Is er een pendeldienst?

Er rijden 2 pendelbussen van en naar Station Roermond (busstation) tussen 11:00 en 14:00 en 22:00 en 0:00. Koop je retourticket (€5) in onze shop: www.festilaovend.nl/tickets. Bij de heenreis scannen we je ticket, waarna je een polsbandje krijgt, deze geeft je ook toegang voor de terugreis. De bus zet jullie af (en pikt jullie op) op het busstation op de N280, van daaruit moet je nog 1 minuutje lopen naar het festivalterrein.

Kan ik met de auto komen?

Er zijn maar 400 parkeerplaatsen, dus VOL=VOL. Een parkeerticket kost €10,- (PIN ONLY) per auto. Kom dus samen en deel je ticket. Fout geparkeerd = slepen en super zonde van je geld. Om bij de parkeerplaats te komen, rijdt vanuit Roermond de N280 op richting Weert/Eindhoven en neem afslag Horn/Beegden, via de Parallelweg mogen auto’s over het fietspad terug richting De Weerd. Volg vanaf Horn de gele borden om bij de parkeerplaats te komen. Er pendelt vervoer tussen parkeerplaats en festival ingang.

Ik wordt gebracht met de auto, waar kan ik worden afgezet?

De Kiss & Ride is bij het Parkeerterrein Arlo, adres: Arlo, 6041 CJ Roermond. Om drukte op de Maasbrug te voorkomen rijdt er een kleine pendelbus van en naar de Kiss & Ride.

Overige

Is Festilaovend overdekt?

Festilaovend is deels overdekt maar ook buiten. Controleer voor je gaat het weer en bereid je daarop voor.

Zijn er sigaretten verkrijgbaar?

Er zijn geen sigaretten te koop op het evenemententerrein.

’t Antjwaord op dien vraog neet gevónje? Naem dan kóntak mit ós op