Festilaovend logo

3 JULI 2021

Volg ös

Festival Info

Tickets

Ik ben mijn ticket kwijt, wat nu?

Ticket kwijt? Volg de stappen op https://resend.ticketing.cm.com/nl om de kaarten opnieuw opgestuurd te krijgen.

Ik heb extra producten bij mijn ticket gekocht, waar krijg ik deze?

Heb jij extra producten op je ticket, zoals munten of lockers? Laat je ticket bij de speciale kassa scannen om hier je munten op te halen. Locker code wordt digitaal opgestuurd op de dag van het evenement!

Moet ik mijn ticket uitprinten?

Je hoeft het ticket niet uit te printen, een digitaal op je telefoon laten scannen kan ook.

Mijn naam staat niet op het ticket wat ik heb, kan dat?

Dat is geen probleem, de naam op het ticket maakt voor de entree niet uit!

Lockers

Zijn er kluisjes aanwezig?

Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein. Koop HIER alvast je ticket van je e-locker en krijg via de e-mail jouw locker + de code.

Ik heb al een locker ticket, waar wissel ik deze in?

Voor bezoekers die al een locker hebben gekocht bij de aanschaf van het ticket: deze mensen krijgen op zaterdagochtend 8 juli mailtje met jouw locker + code. Geen mail ontvangen, check je spam!

Locatie en Toegang

Hoe laat en waar is Festilaovend?

Het navigatieadres van de hoofdingang is De Weerd 75 in Roermond. Festival is van 11:11 tot 23:11, je kan op elk moment naar binnen!

Minimum leeftijd

Festiloavend is een 18+ evenement.

Is het toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen?

Nee, het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen het terrein op, tenzij het voor medische redenen noodzakelijk is. Neem dan contact met ons op via info@festilaovend.nl

Mag ik zelf een flesje water mee nemen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen drank of flesjes / zakjes mee te nemen. Je kan wel een flesje water kopen en deze bewaren om bij te vullen bij het waterpunt!

Welke warm weer voorzieningen er?

Het wordt zaterdag tropisch warm, jullie willen zomercarnaval, jullie krijgen zomercarnaval 😉

Welke voorzieningen zijn er getroffen?

  • Gratis waterpunt
  • Veel plekken in de schaduw
  • Vernevel boulevard
  • Zwembad ‘De Ploens’

Denk zelf aan insmeren, goed water drinken en zoek regelmatig een plekje in de schaduw.

Mag ik zonnebrand meenemen?

Tube zonnebrand mag je meenemen, geen spuitflesje waar druk op zit!

Munten

Hoeveel kost een munt?

Munten zijn €3,33 per stuk ofwel 3 munten voor €10 en te koop bij de kassa’s (CASH en PIN). Met de munten kun jij bij de barren & food area je drankjes en versnaperingen kopen.

Ik heb al munten gekocht, waar zijn deze verkrijgbaar?

Indien jij munten hebt gekocht bij aanschaf van je ticket, ga naar de speciale kassa om daar je ticket nogmaals te scannen en je munten te verkrijgen.

Vervoer

We raden bezoekers aan om met fiets, voet of openbaar vervoer te komen. Parkeergelegenheid is zeer beperkt en kan voor een opstopping rondom De Weerd zorgen, daar waar mensen bij goed weer ook gebruik willen maken van de recreatieplas.

Kan ik met de fiets komen?

Voor de ingang is een fietsenstalling. Het stallen van je fiets kan tegen 1 van de hekken die we er voor je neergezet hebben. Neem je fiets wel mee na het festival, want anders heb je kans dat we het slot moeten doorknippen bij de afbouw.

Is er een pendeldienst?

Er rijden 2 pendelbussen van en naar Station Roermond (busstation) tussen 11:00 en 15:00 en 22:00 en 0:00. Koop je retourticket (€6) in onze shop: https://store.ticketing.cm.com/festilaovend-extras.

Bij de heenreis scannen we je ticket, waarna je een token krijgt, deze geeft je ook toegang voor de terugreis. De bus zet jullie af (en pikt jullie op) op het busstation op de N280, van daaruit moet je nog 1 minuutje lopen naar het festivalterrein.

Kan ik met de auto komen?

Er zijn maar 400 parkeerplaatsen, dus VOL=VOL. Een parkeerticket kost €10,- (PIN ONLY) per auto. Kom dus samen en deel je ticket. Fout geparkeerd = slepen en super zonde van je geld.

De parkeerplaats ligt tegenover de hoofdingang, volg bij aankomst op De Weerd de borden of aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Ik wordt gebracht met de auto, waar kan ik worden afgezet?

De Kiss & Ride is bij het Parkeerterrein Arlo, adres: Arlo, 6041 CJ Roermond. Van hieruit kun je de Maasbrug overlopen naar het festivalterrein.

Overige

Is Festilaovend overdekt?

Festilaovend is deels overdekt maar ook buiten. Controleer voor je gaat het weer en bereid je daarop voor.

Zijn er sigaretten verkrijgbaar?

Er zijn geen sigaretten te koop op het evenemententerrein.

Welke faciliteiten zijn er voor mindervalide?

Het terrein is redelijk goed begaanbaar, het is vlak, gras ondergrond en hier en daar rijplaten. Eea is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden.

Er zijn mindervalide dixies, die zijn aangegeven bij de 2 WC areas.

Recycle bekersysteem

Lever je plastic beker weer terug in

We werken met een Circular Pet recyclesysteem voor plastic bekers. Waarom? Dit is véél beter voor ons milieu en onze mooie aardbol. Laten we samen zorg dragen voor een betere en schonere toekomst, zodat we nog lang vastelaovend kunnen vieren! Meer informatie, ga naar www.festilaovend.nl/pfand

’t Antjwaord op dien vraog neet gevónje? Naem dan kóntak mit ós op